Новини

Post

Фахівці ТНПУ опановують технології майбутнього

Розуміючи виклики та тренди у цифровізації суспільства, в рамках роботи STEM-центру ТНПУ та задля розробки інноваційних силабусів курсів, що входять до підготовки майбутніх спеціалістів, зокрема за спеціальністю «Інженерія ігрових проєктів», 14 січня 2021 року доцент кафедри інформатики та методики її навчання Барна.О.В. брала участь у роботі міжнародного STEAM-семінару, який організовувався компанією MarshallCavendishEducation (Сингапур)«AV/VR in digital education programs».
січень 14, 2021
5
Post

Профорієнтація учнів щодо STEM-професій на фізико-математичному факультет ТНПУ ім. В.Гнатюка

У рамках профорієнтаційної роботи колективом кафедри інформатики та методики її навчання (Н. Р.Балик, С. В. Мартинюк, Г. Р. Генсерук, Г. М. Скасків, С. О. Лещук та студенти А. Сеньків, І. Матушевська, А. Мельник) для учнів ТНВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (учитель Н. П. Момот) було проведено екскурсію у STEM-центрі та серію майстер-класів.
лютий 05, 2020
7
Post

Освітня робототехніка: в контексті реалізації Концепції «Нова українська школа»

20 листопада 2019 року в контексті реалізації Концепції «Нова українська школа» відбувся тренінг «Використання елементів робототехніки в освітньому процесі» на базі STEM-центру кафедри інформатики та методики її навчання фізико-математичного факультету. Тренінг провела канд. пед. наук, доц. Карабін О. Й. для студентів спеціальності 013 Початкова освіта, 012 Дошкільна освіта.
листопад 20, 2019
5
Post

Викладачі та студенти фізико-математичного факультету проводять профорієнтацію у STEM-центрі

Цікаві профорієнтаційні екскурсії організовують викладачі кафедри інформатики та методики її навчання разом із студентами спеціальності «Інформатика». 5 листопада 2019 року у STEM-центр завітали учні 9-В класу Тернопільського закладу загальної середньої освіти № 24 (учитель інформатики – О.В. Щур). У програмі STEM-екскурсії, яку організували завідувач кафедри Н.Р. Балик, викладач Н.Б. Маланюк, студенти груп І-43 та Іс-24.
листопад 05, 2019
5
Post

Фізматівці на наукових пікніках у Чорткові

12 жовтня студенти Яценяк Дарія, Гарах Ольга, Ласько Зоряна та викладачі Барна О.В., Генсерук Г.П., Грод І.М., Мартинюк С.В. представляли фізико-математичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету на Наукових пікніках у місті Чорткові.
жовтень 12, 2019
5
Post

Екскурсія «Ознайомлення із STEM- професією архітектор інтернету речей»

9 квітня 2019 року для студентів спеціальності «Туризм» Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола було проведено екскурсію «Ознайомлення із STEM- професією архітектор інтернету речей»
квітень 09, 2019
1184
Post

Ознайомлення із професією майбутнього «Дизайнер інтерактивного контенту»

Саме з такою професією, яка передбачає проектування інтерактивного контенту, роботу із доповненою реальністю та їх застосуванням у кібербезпеці знайомились вчителі Чортківського району на семінарі.
квітень 08, 2019
392