Навчання 3D-моделюванню та 3D-друку

Навчання 3D-моделюванню та 3D-друку

7 червня уже третя група вчителів інформатики, які представляють школи Тернопільського району та громад із Тернопільського району практично у повному складі підвищували свою кваліфікацію на базі фізико-математичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та міжнародного тренінгового центру “Освітня інноватика”.

Учасники тренінгу разом із вчителями Чортківського та Теребовлянського районів, слухачами курсів ТКІППО перейшли у списку далеко за сотню педагогів, які опановували програми для 3D-моделювання та знайомились із технологією 3D-друку в STEM-центрі “Цифрові ерудити”. Викладачі кафедри інформатики та методики її викладання ТНПУ щоразу удосконалюють та розширюють програму тренінгу. Це не тільки ознака дуже творчого та відповідального ставлення до своєї роботи, а й можливість тим, хто уже побував на подібному тренінгу, а таких виявилось двоє, навчатись новому, бачити перспективи, продукувати нові ідеї та проекти. Таке навчання є основою розбудови нової школи, у якій вчитель постійно навчається та удосконалює свою педагогічну майстерність.

Конкурс на кращий міні-проект серед учасників тренінгу, переможець якого отримав “розумну голову”, роздруковану на 3D-принтері, продемонстрував, що серед учасників першого відкритого фестивалю “STEM-креатон”, який розпочався 1 червня на Тернопільщині за ініціативи кафедри інформатики та методики її викладання, будуть дуже вдалі, потрібні нашому суспільству, освіті та бізнесу проекти. Бо під керівництвом таких вчителів вмілими руками учнів та їх світлими головами, ідеями, творчістю і натхненням можна творити дива!

Updated: червень 07, 2017
Попередня новина

Про нас пишуть

Наступна новина

Фестиваль«STEM-креатон»