Викладачі та студенти фізико-математичного факультету проводять профорієнтацію у STEM-центрі

Викладачі та студенти фізико-математичного факультету проводять профорієнтацію у STEM-центрі

Цікаві профорієнтаційні екскурсії організовують викладачі кафедри інформатики та методики її навчання разом із студентами спеціальності «Інформатика». 5 листопада 2019 року у STEM-центр завітали учні 9-В класу Тернопільського закладу загальної середньої освіти № 24 (учитель інформатики – О.В. Щур). У програмі STEM-екскурсії, яку організували завідувач кафедри Н.Р. Балик, викладач Н.Б. Маланюк, студенти груп І-43 та Іс-24: знайомство з експонатами музею обчислювальної техніки фізико-математичного факультету, програмування робота, знайомство з 3D-технологіями, робототехнікою, технологією віртуальної та доповненої реальності.

Студенти під час екскурсії освоюють роль учителя-наставника, ментора і фасилітатора, який організовує пізнавальне середовище, у якому відбувається навчання і розвиток учнів. Це дуже цікаві і складні ролі, які випускники-бакалаври втілюють в університеті на практиці.

Учні та учителі, які працювали у STEM-центрі, проявили цікавість та інтерес до STEM-проектів, бажання розвиватися в професійному та особистісному сенсі.

Updated: листопад 05, 2019